wat betekent amateur
amateur Nederlands woordenboek Woorden.org.
s, liefhebber, beminnaar, kunstvriend. n, strijdbare vrouw, heldin; figuurlijk vrouwen-rijkleed; vrouw te paar. iemand die iets voor zijn plezier doet, niet om zijn brood ermee te verdienen vb: ik voetbal wel, maar alleen als amateur Tegenstellingen: prof professional een onhandig.
Betekenis amateur.
Wat betekent amateur? Hieronder vind je 12 betekenissen van het woord amateur. Je kunt ook zelf een definitie van amateur toevoegen. een persoon die iets als hobby doet en dus niet beroepsmatig De amateurs mochten op zondag voetballen. pejoratief iemand die onervaren is, prutser, knoeier Je lijkt wel een Bron: nl.wiktionary.org.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Wat betekent amateur? WatBetekentHet.nl.
Waarom ben je anders op zoek naar de betekenis van amateur? Niet voor niets wordt er op het internet veel gezocht op.: Wat Betekent Het? Wat betekent amateur? Op deze website geven we antwoord op deze vragen! Wat Betekent amateur?
Amateur 14 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/cali003nieu01/cali003nieu01_0004.htm.: iemand die iets voor zijn plezier doet, niet om zijn brood ermee te verdienen vb: ik voetbal wel, maar alleen als amateur Tegenstellingen: prof professional. een onhandig iemand vb: laat die amateur maar niet aan de elektra komen.
amateur Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: amateur DE amateur EN amateur ES. Definities in het Frans: Amateur 2x. Definities in het Nederlands: amateur 13x.
Wat betekent Amateurs? Watbetekentditwoord.nl.
Wat betekent Amateurs? Op deze website geven we antwoord op deze vragen! Wat Betekent Amateurs? De betekenis van Amateurs is.: amateur, liefhebber, dilettant. Er is al veel gezocht naar de betekenis van Amateurs en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis.
Amateur Wikipedia.
Een amateur uit het Frans liefhebber is iemand die een vaardigheid, een hobby of een ambacht op een niet-professionele basis en onbetaald uitoefent. Amateurs vindt men in de kunst, de sport, de wetenschap, in allerlei vakgebieden en bij sommige kerkgenootschappen.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur m 1 liefhebber, ster: amateur d'art' kunstminnaar 2 amateur, beginnelinge, dilettant. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.

Contacteer ons