leiden amateur
VERON a28 Afdeling Leiden. VERON a28 Afdeling Leiden.
Hartelijk welkom op de website van VERON-afdeling Leiden. Onze afdeling vertegenwoordigt de VERON-leden binnen een grote regio rond Leiden. Onze bijeenkomsten worden gehouden op de derde dinsdag van de maand, behalve in september, dan wordt de bijeenkomst op de vierde dinsdag georganiseerd en in de maand juli is er geen bijeenkomst.
Zoeken Amateurfilm Platform.
Maar Timan gebruikt ook eigen opnames van bijvoorbeeld de bevrijding van zijn woonplaats Leiden. Deze eigen opnames geven een prachtig tijdsbeeld van het dagelijkse leven in de oorlog. Remove Leiden filter Leiden. Nederland 17 Apply Nederland filter. s-Hertogenbosch 1 Apply s-Hertogenbosch filter.
Leids Amateurkunst Festival Festival voor amateurgezelschappen uit de Leidse Regio.
De speeddates tijdens de eerste inspiratieavonden hebben reeds geslaagde matches en bijzondere samenwerkingen opgeleverd: Toneelgroep TiG met Close to Harmony, Het Leidse koor PUIC met Blue Friends Jazzclub uit Oegstgeest en Libertango met de Leidse Amateur Fotografen Vereniging zijn enkele unieke combinaties die te zien en te horen zullen zijn tijdens LAF 2017. Nog niet aangemeld? Meld je aan via het inschrijfformulier. Geplaatst in LAF2017 Tags: nieuws, speeddate Al meer dan 30 aanmeldingen voor LAF2017. Geplaatst op 22 februari 2017 door Jacowies Surie. Ruim dertig kunstgezelschappen uit Leiden en de Leidse regio hebben zich al aangemeld voor het tweejaarlijks Amateurkunstfestival LAF dat van 26 tot en met 29 oktober 2017 in Leiden plaatsvindt.
Leidse Amateur Fotografen Vereniging.
Leidse Amateur Fotografen Vereniging. Over de LAFV. Over de LAFV. Websites van leden. Copyright en portretrecht. Creatieve en Experimentele Fotografie. Scroll omlaag naar de content. Geplaatst op 25 mei 2018 4 juni 2018. Duinen op Rhijnhof. Cynthia van der Brugge. Van 6 juni tot eind juli zijn er tijdelijk duinen te zien op Rhijnhof! Dit is namelijk het thema van de nieuwe LAFV-tentoonstelling in het theehuis op de begraafplaats. Goudgele zomertinten afgewisseld met sfeervol zwart-wit. Duinen op Rhijnhof verder lezen. Geplaatst op 19 mei 2018 1 juni 2018. Welkom in Leiden, Witamy w Leiden!
Leiden Amateurvoetbal Leiden Nieuws Drimble.
Meer berichten van Leiden Amateurvoetbal tref je aan op hun website: http//www.leidenamateurvoetbal.nl.: Gemeenten in de regio Leiden.: Kaag en Braassem Leiden Leiderdorp Voorschoten Wassenaar Regio's' in de provincie Zuid-Holland.: Alblasserwaard Alphen Bollenstreek Delft Drechtsteden Goeree Overflakkee Gouda Haaglanden Hoeksche Waard Krimpenerwaard Leiden Rijnmond Oost Rijnmond West Rotterdam Voorne Putten Zoetermeer.
Persbericht: Leiden Amateur Voetbal: doorpakken of stoppen? V.V. Valken'68.'
Hennie Kanbier: Leiden Amateur Voetbal? Het is nu erop of eronder. Onder deze niets aan duidelijkheid te wensen overgelaten kop maakte Hennie Kanbier, eigenaar en hoofdredacteur, vorige week bekend dat Leiden Amateur Voetbal kortweg LAV op een kruispunt staat: doorpakken of stoppen?
Leidse Studenten Voetbal Vereniging.
Hangover 69, Je zusje kent ons al, nu je moeder nog, de huisgenoten van Oh nee, veld 2, een sterrenensemble van VSL Catena, vele Augustijnen, een bijeengeraapte groep Geesteswetenschappen-studenten, de jaarlijkse massale delegatie van de DinsdagAvondClub: een prachtige doorsnede van Leiden binnen de singels passeerde de revue.
Fraaie beelden Leiden Amateur Voetbal SVW.
Fraaie beelden Leiden Amateur Voetbal. 12 juni 2016 1300.: Dit seizoen heeft voorzitter Matthieu van Winsen wekelijks verslag gedaan van de prestaties van het eerste zondagteam in de locale huis-aan-huisbladen. Daarnaast is het team van Leiden Amateurvoetbal actief met informatie over onze club.
Over Toneelgroep Imperium Theater Imperium.
Toneelgroep Imperium is een actief amateurtheatergezelschap uit Leiden. Imperium is opgericht in 1957 en telt ongeveer 60 actieve leden. Wij hebben ook ons eigen theater, gevestigd in het hart van de Leidse binnenstad. Het theater wordt regelmatig verhuurd aan andere gezelschappen.
Unieke film over noodhulp aan Leiden in 1945 gevonden op Brabantse zolder Omroep West.
Bob van Boekel uit Lith vond de filmrol en had aanvankelijk geen idee dat zijn vader in mei 1945 opnamen had gemaakt van het voedseltransport van Tilburg naar Leiden, en hoe zeldzaam die beelden waren. Nu heeft hij de film bewerkt en op YouTube gezet.

Contacteer ons