de waarde van de amateur
De waarde van de amateur Mediamatic.
Op 17 maart organiseert het Fonds BKVB een debat naar aanleiding van het verschijnen van de publicatie De waarde van de amateur, geschreven door Jorinde Seijdel als vierde deel van de essayreeks van het Fonds BKVB. Pascal Gielen, Willem Velthoven, Gierstberg, Frits, chris keulemans, Jorinde Seijdel.
De waarde van de amateur.
meer van de bieb. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. De waarde van de amateur. Beschouwing over de opkomst van de amateur in de beeldende kunst. Analyse van dit verschijnsel als gevolg van de huidige samenleving en de digitale cultuur.
De waarde van de amateur Mondriaan Fonds.
De waarde van de amateur. In De waarde van de amateur, het vierde deel van de essayreeks, beschouwt Jorinde Seijdel de opkomst van de amateur in de beeldende kunst. Zij analyseert dit als verschijnsel van de huidige samenleving en de digitale cultuur.
De waarde van de amateur Mediamatic.
In haar essay De waarde van de amateur beschrijft Jorinde Seijdel kunsthistoricus en hoofdredacteur van het tijdschrift Open de opkomst van een nieuw type amateur. De onschuldige hobbyist van weleer heeft recentelijk penseel en beitel in de hoek gegooid en is gebruikmakend van de nieuwe media aan een enorme opmars begonnen.
De waarde van amateurkunst Kunstbalie.
Kijk ook eens bij. De waarde van community art. Wat werkt en wat levert het op wanneer je kunst inzet bij maatschappelijke vraagstukken? De waarde van kunsteducatie. Bekijk inspirerende voorbeelden, filmpjes, onderzoeken en opiniestukken die de waarde van kunsteducatie benadrukken.
Boekwinkeltjes.nl SEIJDEL, Jorinde De waarde van de amateur.
Prijs: 1500, Excl. In De waarde van de amateur, het vierde deel van de essayreeks, beschouwt Jorinde Seijdel de opkomst van de amateur in de beeldende kunst. Zij analyseert dit als verschijnsel van de huidige samenleving en de digitale cultuur.

De serie bevat ook het boekje De waarde van de amateur van Jorinde Seijdel. Volgens Seijdel kent de 21e eeuw met tal van nieuwe media ook een nieuw soort amateur. Deze amateur is volgens haar in opkomst om ook zijn plek in de maatschappij en de beeldende kunst in te nemen.

Contacteer ons