amateur wielrennen
Vwfkoers.be.
Reglement: aandachtig te lezen door iedere deelnemer aan onze wedstrijden! Bij overtreden van het reglement zijn dan ook excuses in de aard van ik wist dat niet, geen verzachtende omstandigheid! Inrichters: een belichting van onze organisatoren en hun uitgestippelde omloop.
tabel maart.
news.
Amateurwedstrijden? Fiets.nl.
Om het forum te gebruiken dien je je eerst in te loggen. Overzicht Racefietsen Wielrennen. Over de wielersport en zijn beoefenaars. Forum-lid Berichten: 210 Lid geworden op: 18 mar 2010 1940.: stefanw 05 nov 2011 2029.: Ik ben van plan om volgend jaar amateur te worden en ben een beetje op internet aan het rondneuzen.
Amateur wielrennen.
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. Pagina 1 van 2 1 2 Ga naar pagina: OK. Discussie: Amateur wielrennen.
Kalenders.
Alle info over het Belgisch Amateur en Master wielrennen. Deze kalender bevat de wedstrijden van de ICF erkende wielerbonden voor Amateurs, Masters, Wielertoeristen en niet aangeslotenen, en is samengesteld voor zover ons de juiste informatie heeft bereikt. Kijk voor alle zekerheid ook even op de webpaginas van de bonden die opgenomen zijn in deze kalender.
Amateurs / Sportklasse / Masters WV Eemland.
Een groepje enthousiaste amateur en sportklasse renners, die vaker in teamverband aan landelijke wedstrijden deel willen nemen, hebben zich vanaf seizoen 2017 georganiseerd op een WV Eemland Facebookpagina. Daar kunnen we makkelijk in contact blijven, elkaar informeren en afspraken maken zoals carpoolen e.d.

Contacteer ons