amateur wielrennen
Amateurwedstrijden? Fiets.nl.
Overzicht Racefietsen Wielrennen. Over de wielersport en zijn beoefenaars. Forum-lid Berichten: 210 Lid geworden op: 18 mar 2010 1940.: stefanw 05 nov 2011 2029.: Ik ben van plan om volgend jaar amateur te worden en ben een beetje op internet aan het rondneuzen.
news.
Amateur 18 klopt wielerprofs in criterium, tegen alle afspraken in NOS.
Amateur 18 klopt wielerprofs in criterium, tegen alle afspraken in. Dominik Bauer op de hoogste trede, met rechts naast hem Nikias Arndt en links van hem Fränck Schleck RSC Rheinbach. Een wielercriterium in het Duitse Neuss verliep afgelopen week niet helemaal volgens plan.
Amateurs / Sportklasse / Masters WV Eemland.
Als je begint met wielrennen is de Sportklasse licentie meestal de beste optie. Je kan dan mooi instromen en kennis maken met het echte wedstrijdwielrennen. Heb je een beetje talent dan kan je al snel mee komen in deze categorie.
Kalenders.
Alle info over het Belgisch Amateur en Master wielrennen. Deze kalender bevat de wedstrijden van de ICF erkende wielerbonden voor Amateurs, Masters, Wielertoeristen en niet aangeslotenen, en is samengesteld voor zover ons de juiste informatie heeft bereikt. Kijk voor alle zekerheid ook even op de webpaginas van de bonden die opgenomen zijn in deze kalender.
Wedstrijd wielrennen Wielrenner.eu.
De racefietsbanden van Vittoria zijn echt supergoed en nog belangrijker: de benen zijn al een paar weken goed. Dus tijd voor een test vond ik: ik ging een wedstrijd/ criterium wielrennen in Almkerk: de lus van Almkerk. Een fietswedstrijd waar je als amateur mee kunt doen maar dus ook als recreant.

Contacteer ons