amateur wielrennen
Kalender Dames.
Ook bestaat de mogelijkheid om uw wedstrijd extra te benadrukken of een hyperlink te verkrijgen naar uw site. Bent u een Amateur Masters wielrenster, of wil u als Dame starten met wielrennen? Wil u op de hoogte blijven van dit project ter ondersteuning van het Dames wielrennen?
Amateur 18 klopt wielerprofs in criterium, tegen alle afspraken in NOS.
Amateur 18 klopt wielerprofs in criterium, tegen alle afspraken in. Dominik Bauer op de hoogste trede, met rechts naast hem Nikias Arndt en links van hem Fränck Schleck RSC Rheinbach. Een wielercriterium in het Duitse Neuss verliep afgelopen week niet helemaal volgens plan.
tabel maart.
news.
Amateur wielrennen.
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. Pagina 1 van 2 1 2 Ga naar pagina: OK. Discussie: Amateur wielrennen.
Amateurs Wielervereniging Westland Wil Vooruit.
Dan zou de Amateur of Sportklasse categorie wel eens goed bij je kunnen passen! In het jaar waarin een wedstrijdwielrenner/wielrenster 19 jaar oud wordt, staat hij of zij voor de keuze om door te stromen naar het hoogste Amateur niveau: de Beloften/Elite categorie of om de wedstrijdsport op een lager niveau te gaan beoefenen: bij de Amateurs of de Sportklasse categorie.
Kalenders.
Alle info over het Belgisch Amateur en Master wielrennen. Deze kalender bevat de wedstrijden van de ICF erkende wielerbonden voor Amateurs, Masters, Wielertoeristen en niet aangeslotenen, en is samengesteld voor zover ons de juiste informatie heeft bereikt. Kijk voor alle zekerheid ook even op de webpaginas van de bonden die opgenomen zijn in deze kalender.
Amateurwedstrijden? Fiets.nl.
Overzicht Racefietsen Wielrennen. Over de wielersport en zijn beoefenaars. Forum-lid Berichten: 210 Lid geworden op: 18 mar 2010 1940.: stefanw 05 nov 2011 2029.: Ik ben van plan om volgend jaar amateur te worden en ben een beetje op internet aan het rondneuzen.

Contacteer ons